Logo Platform
logo amplifiers simplified

Polacy zapraszam

Reply
Copied to clipboard!
12 years ago
Apr 11, 2013, 1:14:23 PM
Nowy podbija Up smiley: wink

swoją drogą fajne te glosowania na nowe rzeczy w grze, takie nowe podejscie do tematu przynajmniej dla mnie

pozdro
0Send private message
0Send private message0Send private message
12 years ago
Apr 22, 2013, 4:49:26 PM
Witam, i ja dołączam do grona polskich graczy. Gra kupiona dzisiaj w empiku Emperor Edition PL. Gra "chyba" najlepsza w swojej klasie. Czekam na polską stronę fanowską i takie same forum. Chciałoby się aby gra stała się w Polsce równie popularna jak seria X3 Konflikt Terrański.
0Send private message
11 years ago
Jun 5, 2013, 11:06:20 AM
Siemka, cześć, czołem.

Ostatni post z kwietnia? Nieładnie, nieładnie. Gra jeszcze którykolwiek z właścicieli poprzednich postów?

Kto z was używa podczas gry "Eternal War"? A może znacie graczy z którymi niewarto grać?

Ja znam takiego jednego Perry Rhodan albo Rohdan? Jego frakcja to (...) German Bastards. Człowieczek używa Eternal War. Zwykle chce hostować, jeżeli ulegniecie jego presji to możecie być pewni tego, że gdy tylko zacznie przegrywać to zakończy sesje gry. Potrafi też poobrażać na czacie.

Jeżeli chodzi o tych przyjemniejszych graczy to uwielbiam grać z Rosjanami. (Gra dostosowuje nazwy układów do języka hosta) Cyrylica zamiast literek ^^

Dajcie znać jeżeli jeszcze gracie smiley: smile

Pozdrawiam,

Kolednik "Szary"
0Send private message
0Send private message
11 years ago
Jun 29, 2013, 3:09:36 PM
Witam rodaków !

Dziś kupiłem grę skuszony promocją i podobieństwem do mojej ulubionej serii Master of Orion. Mam nadzieje, że jest tak dobra jak myślę, że jest smiley: wink Na razie jeszcze nie pojąłem wszystkich zasad i zależności, ale jak tylko skończę sesję to siądę do niej konkretnie i wtedy może się na jakiś multi zgadamy ?
0Send private message
0Send private message
11 years ago
Jul 9, 2013, 8:52:49 PM
No własnie czekam aż pojawi się w pełni spolszczony dodatek do ES i będę grał smiley: smile
0Send private message
11 years ago
Jul 20, 2013, 7:52:08 AM
A fanowskie spolszczenie nie powstaje czasami? Bo jak wychodziła podstawka to bardzo dużo ludzi się znalazło do tłumaczenia z tego co pamiętam. Dodatek powinien mieć mniej treści do przełożenia na polski.
0Send private message
11 years ago
Aug 8, 2013, 3:56:37 PM
Siemanko,

Czy komuś z Was udało się odblokować bonusy z Emperor Edition? Mianowicie chodzi o ES Forum Award oraz Dev Team Forum Award?
0Send private message
11 years ago
Aug 18, 2013, 7:44:52 PM
Witam wszystkich.

Z tego co poczytałem to awardy są zatwierdzane ręcznie. W swoim profilu wpisujemy posiadane kody, a admin mając chwilkę czasu zatwierdza je.
0Send private message
0Send private message
10 years ago
Mar 19, 2015, 8:53:12 AM
Ja gram, jeżeli moją zabawę można tak nazwać. Kupiłem es jakiś czas temu w promocji i gram na single. Nie wymiatam ale jak by był chętny do gry to zawsze się dołączę.
0Send private message
7 years ago
Mar 20, 2018, 2:59:22 PM

Witam serdecznie wszystkich polskich fanów serii endless. Pojawiam się tutaj bo mam problem techniczny. Po dwumiesięcznej przerwie odpaliłem ponownie Endless 2. Niestety pojawiły się problemy z działaniem gry. Po rodzieleniu punktów awansu bohatera gra się blokuje. Nie działają żadne przyciski oprócz win. Nie pozostaje nic innego jak zamknąć okno gry i uruchomić ją ponownie. Kursor myszy przy tym błędzie działa, ale klikanie na cokolwiek nie przynosi żadnego efektu. Błąd pojawia się po rodzieleniu punktów i kliknięciu w przycisk zamknij. Po ponownym uruchomieniu działa wszystko normalnie. Błąd wystepuje na jednym tylko bohaterze jeśli mamy ich więcej. Niestety za słabo znam angielski żeby szukać wsparcia bezpośrednio u angielskiego supportu. 

0Send private message
4 years ago
Apr 17, 2021, 7:05:41 PM

Hi, I'm working on translation into Czech and Slovak.
Can anyone advise me where to find subtitle files for intro video after launching a new game?
I found the complete text from the video subtitles for each faction in the localization files.
But it still appears in the original language.
The rest of the translation works fine, but only in these subtitles for intro videos doesn't work. 
As if the text was placed somewhere else, but I do not understand why it is then in the localization files and when it is translated in the game itself, it remains untranslated.
Thank for your help.

0Send private message
?

Click here to login

Reply
Comment