Logo Platform
logo amplifiers simplified

Polacy zapraszam

Reply
Copied to clipboard!
12 years ago
Jul 25, 2012, 9:33:54 AM
Cos z tym officialnym tlumaczeniem na polski cicho .Mozliwe ze jakis polski wydawca przymierza sie do wydania . A moze poprostu gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase smiley: smile . Mi osobiscie lepiej by sie gralo po polsku ,gdyz lubie do konca czytac wszelakie opisy a nie zawsze do konca wszystko rozumiem , wiec wybieram technologie troche w ciemno co odbiera przyjemosc z gry. A na tlumaczenie w czasie gry jestem za leniwy smiley: smile .Pozdrawiam wszystkich fanow strategii kosmicznych smiley: smile.
0Send private message
12 years ago
Jul 25, 2012, 10:20:19 PM
poczekamy zobaczymy, choc powinno im bardziej zależeć na tym tłumaczeniu, polska wersja dała by im pewnie niezłe wpływy z sprzedaży, ja osobiście 3 razy sie zastanawiam nad zakupem jakiejś gry jesli nie jest po polsku i ostatnie czasy raczej nie kupuje bo gier jest tyle, że 1-2 pożądne daja frajde na długie godziny..

to czekamy

ps. przy okazji kto nie ma polecam jest okazja za 10 euro.. na Steam seria X3: X SuperBox SZALEŃSTWO W ŚRODKU TYGODNIA! jeszcze jakeis 20 godzin specjal ofert a to jest gra któa kładzie na łopatki wszystko w tej materi moim zdaniem :-) potem na forum http://xudb.pl/ jeszcze wskoczcie po dodatki i macie pół roku zajęte :-))
0Send private message
0Send private message
12 years ago
Aug 7, 2012, 6:32:30 AM
Witam

Kupiłem grę wczoraj. Wybrałem opcję droższą tę za 23 Euro na Steam.

Mam problem by w grze znaleźć te extra dodatki, skin pack czy np. bohatera.

Czy to trzeba założyć gdzieś konto by do tego mieć dostęp?
0Send private message
12 years ago
Aug 7, 2012, 4:09:22 PM
Nie trzeba nic zakładać, ten dodatek to jest inna frakcja imperium, a wszystko inne już jest od razu w grze

Pozdrawiam

Alek
0Send private message
12 years ago
Aug 18, 2012, 5:02:36 PM
Siema

Mógłby ktoś pomóc przy tworzeniu frakcji?? Nie wiem które cechy opłaca się? Jakby ktoś mógł to prosiłbym o kontakt na gg:9246157

Z góry dzięki smiley: smile
0Send private message
12 years ago
Aug 30, 2012, 5:13:08 AM
jest info, ze techland wypusci spolszczona gre w pazdzierniku tego roku..
0Send private message
12 years ago
Sep 17, 2012, 12:08:36 PM
hmm, czyzby entuzjazm juz opadl, bo od dwoch tygodni cisza na forum?smiley: smile
0Send private message
12 years ago
Sep 20, 2012, 7:30:18 AM
opis z Techlandu dotyczacy cech gry - "Spektakularne bitwy kosmiczne" LOL
0Send private message
12 years ago
Sep 29, 2012, 8:42:24 AM
Gra będzie w następnym patchu/ update dostępna w języku polskim. Szkoda, że my właśnie nie spolszczaliśmy tego tytułu. Boje się trochę o jego poziom. Chociaż Techland w porównaniu do Cenegi czy innych firm mają chyba doświadczenie w tłumaczeniu tego typu gier. Bo chyba oni tłumaczyli serię X3 itd.
0Send private message
12 years ago
Oct 2, 2012, 6:04:24 PM
I wyszło spolszczenie.. Niestety błędów masa! Dlaczego Techland tak zaniedbało ;/

Rasa - Pielgrzymowie.. Boże chryste! "Pielgrzymi!" powinno być .. Kolejna rasa - Siewcy ;/ no matko!
0Send private message
12 years ago
Oct 3, 2012, 4:36:42 PM
Głupi się właśnie poczułem - jak można zmienienić język gry na PL? Dzięki wielkie za pomoc.

edit: doszukałem się

Tłumaczenie rzeczywiście mocno średnie.
0Send private message
12 years ago
Oct 4, 2012, 7:28:40 AM
trochę zaskoczyli z tym spolszczeniem, bo miało wyjść pod koniec października...
0Send private message
12 years ago
Oct 5, 2012, 9:44:35 PM
Z przykrością stwierdzam, że polskie tłumaczenie ssie, i to potężnie. Stwierdzam też, że nasza ekipa zrobiła by to o wiele lepiej...
0Send private message
12 years ago
Oct 8, 2012, 12:05:41 PM
Witam, zakupiłem w sumie gierkę praktycznie trochę po premierze i jest to nie lada pożeracz czasu smiley: smile (a czasu mało) w sumie to chyba mój pierwszy post tutaj.

Podoba mi się kierunek w którym gra się rozwija, szybko nawet dali polski język ale faktycznie trochę średnio im to wyszło ale przynajmniej teraz niektóre opisy badań nabrały sensu, przynajmniej jak dla mnie smiley: wink

Pozdrawiam i mam nadzieję że będzie jeszcze więcej polskich graczy.
0Send private message
0Send private message
12 years ago
Oct 30, 2012, 10:01:45 AM
Mam pytanie odnośnie wydania Techlandu, bo zakupić mam wielką ochotę... ale jest jedno "ale" - czy wydanie od Techlandu normalnie przypisujemy do konta Steam jak to jest w wypadku standardowej cyfrowej edycji gry czy może nasz kochany wydawca raczył coś pozmieniać. Po sytuacji jaką zafundowano nam z SoaSE i GalCiv2 (brak kompatybilności wersji od polskiego wydawcy z łatkami i dodatkami pochodzącymi prosto od producenta) chce mieć pewność, że tutaj znowu nie będzie tego samego.

Także nie będzie problemów z aktualizowaniem gry? Czy może też wersja Techlandu nie jest kompatybilna z oryginałem cyfrowym i utknę z taką wersją gry jaka akurat będzie na płytce...
0Send private message
12 years ago
Nov 10, 2012, 12:20:27 PM
witam.Gra kupiona niedawno .Miodzio sie gra .Rzeczywiście trzeba cały czas sprawdzać flotę przeciwnika i ulepszać pod tym względem swoją.Polska wersja nie razi jakimiś większymi błedami.Ale jest jeden poważny problem.Otóż Ulepszanie systemu gwiezdnego.Jeśli wybudujemy Owe takie.To musimy pamiętac ,że nie daje bonusu do populacji na planecie(jak to jest opisane) TYLKO na Planetę np. jakieś ulepszenie daje 2 pyłu na populację, populacja wynosi 5 to powinniśmy dostac 10 pyłu,a daje 2.Więc trzeba uważać co budujemy i jaki jest koszt ulepszenia oraz ile mamy planet ,bo możemy byc sporo w plecy,zależy jeszcze od kosztu na turę takiego ulepszenia.
0Send private message
12 years ago
Dec 2, 2012, 10:27:23 PM
chętnie powiększe sobie bazę polskich graczysmiley: smile nazwa konta: Aftarczuk ale w steamie mi się pojawia aftarczukgiecz jak ktoś chce, to mnie znajdziesmiley: smile
0Send private message
12 years ago
Dec 4, 2012, 7:55:31 PM
Poszukuje stala ekipe do gry w 5-6-8 osob smiley: smile zainteresowanych prosze o dodanie mnie na steam: Abbulicious smiley: smile serdecznie zapraszam! smiley: biggrin
0Send private message
?

Click here to login

Reply
Comment