Logo Platform
logo amplifiers simplified

Polacy zapraszam

Reply
Copied to clipboard!
12 years ago
Jul 5, 2012, 7:09:40 AM
Jakby co mogę się zaangażować.

Podsyłaj teksty, będę tłumaczył smiley: smile

Azarell, ogólnie: są pozytywnie do tego nastawieni, czy robią jakieś przeszkody?
0Send private message
12 years ago
Jul 5, 2012, 1:55:31 PM
Cześć wam wszystkimsmiley: wink i jak tam wrażenia z finalnej wersji? Ja grałem w tą wczesną alfę i teraz miałem przerwę i widzę dużo pozytywnych zmian ;]
0Send private message
12 years ago
Jul 5, 2012, 8:13:31 PM
Witam wszystkich serdecznie, ta gra jest wręcz niesamowita widać, że grę robią ludzie którzy grają sami w gry smiley: smile

Czekam na jakieś dobre informacje odnośnie prac tłumaczeniowych, a przede wszystkim zgody autorów gry, choć tutaj tak naprawdę wątpię aby byli przeciwni :] bo niby dlaczego nie poszerzać rynku i zbytu tej naprawdę dobrej produkcji.

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i czekam na rozwój wypadków

Alek
0Send private message
12 years ago
Jul 5, 2012, 8:55:06 PM
a ja mam pytanie dotyczace rozgrywkismiley: smile

jaka technologie trzeba opracowac, zeby mozna bylo przelatywac na inne systemy przez te "falujace spirale"?
0Send private message
12 years ago
Jul 6, 2012, 9:07:34 AM
Do pokonywania "falujacych spiral", czyli wormholi potrzebne jest applied Casimir efekt, czy jakoś tak się to nazywa.
0Send private message
12 years ago
Jul 6, 2012, 1:49:56 PM
Azazell, nie odpisałeś na mojego PMa, więc zgłaszam się do tłumaczenia.
0Send private message
12 years ago
Jul 6, 2012, 5:45:38 PM
@G'kar dzieki za odpowiedz - to dokladnie ta technologiasmiley: smile

a tak wogole to gra jest przednia - nawet te karciane bitwy mnie zaintrygowaly

moze jakas wymiana doswiadczen jaka rasa gracie, na czym sie na poczatku skupiace, zeby sie rozwinac itd..

ja na razie testuje sephonow i ich naukesmiley: smile
0Send private message
12 years ago
Jul 7, 2012, 3:15:25 PM
"Naukowcy" są trochę przegięci, tak samo jak Imperium, bo szczerze mówiąc pograłem już każdą rasą i te dwie wymagają lekkiego balansu, aczkolwiek możliwe, że po prostu ich rasowe zdolności odpowiadają mojemu stylowi gry.

Pozdrawiam

Alek
0Send private message
0Send private message0Send private message0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 2:40:38 PM
witam

i jak tam z tłumaczeniem ruszyliście? właśnie zakupiłem gierkę mam ochotę pograć ale wolałbym w naszym ojczystym języku :-), chętnie pomoge w tłumaczeniu...
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 3:12:02 PM
o , nie spodziewałem się polskiego thread`u na tym forum smiley: sweat

aktualnie testuje ameby z modyfikatorami do trade routes`ów i jest to przyjemna opcja smiley: cool , chociaż moją ulubioną rasą są Syfonki. Będzie trzeba znaleźć jakiś dobry build na nich smiley: smile
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 3:53:47 PM
Hej jestem Artur, dopiero co kupiłem wersję emperor edition na greenmangaming z 25% rabatem. smiley: smile Co do gry - grałem narazie ok 2 godzinki ale gra zapowiada się już wyśmienicie, przez tak krótki czas wciągnęła mnie bardziej niż najnowsza cywilizacja smiley: biggrin
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 6:23:45 PM
Arrrr, mnie chwilowo nie stać na kupno, tylko silna wola powstrzymuje mnie przed zbeszczeszczeniem i spiraceniem tego - jak mniemam po trailerach i aktywności na forum devów oraz graczy - arcydzieła.

Tłumaczenie by mnie przynajmniej tymczasowo zajęło smiley: biggrin
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 7:02:10 PM
Jeżeli chodzi o spolszczanie gry to wszystko się wyjaśni w najbliższym tygodniu (chyba) smiley: smile
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 8:12:04 PM
a ja mam pare pytan dotyczacych rozgrywki, ale nie chce zasmiecac forum - kto pedejmie sie na prv?smiley: smile
0Send private message
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 8:39:45 PM
juz zadalem jedno pytanie - jak powiekszac swoje granice

no i nie wiem jak zarzadzac reszta surowcow (np tytanium - co to daje?)
0Send private message
12 years ago
Jul 8, 2012, 8:43:45 PM
Granice sie same powiększają, Wszystko zależy od rozwoju twojego systemu gwiezdnego. Czasami są elementy które dają bonus (influence bodajże) i szybciej się powiększają granice :P
0Send private message
?

Click here to login

Reply
Comment